Voorbeelden van mobiele applicaties

De meest sprekende voorbeelden van mobiele applicaties bevinden zich waarschijnlijk in de logistieke sector. We zetten allemaal weleens een handtekening bij de pakket bezorgdienst of postbode. Echter zijn er ook buiten deze sector tal van informatiestromen welke op een efficiënte manier beheerbaar te maken zijn door de inzet van passende, technische middelen zoals deze mobiele apparaten en de daarop draaiende applicaties.

Ideaal dus voor toepassingen als magazijn automatisering met voorraadbeheer, artikel tellingen in winkels, orderpicking, barcodes generatie, barcodes afdrukken en/of scanning tot en met complete track & trace oplossingen.

De lay-out van de applicatie kan volledig op uw wensen worden afgestemd, ofwel met behulp van onze eigen bouwstenen of met inschakeling van een professionele grafisch vormgever.

Door gebruik te maken van handige functies zoals een connectiviteit test kunt u de support op een applicatie minimaliseren, de eindgebruiker kan immers zelf al zien waar een eventueel probleem zich voordoet.

Vrijblijvend op zoek naar meer informatie, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.